vásárlási feltételek

 

 

 

Kosár tartalma

A rendelés elfogadása és visszaigazolás:

A megrendelését automatikus e-mailben igazoljuk vissza.

A bizonytalan forint árfolyam miatt az árak változhatnak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Szállítási határidő:

A visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 4 munkanapon belül a raktárkészleten lévő termékek esetében, melyet zöld pöttyel jelölünk. A rendeléseket minden hétköznap 14 óráig fogadjuk.

Szállítási költség:

Bruttó 40.000 Ft. azaz negyvenezer forint számlaérték felett a szállítási költségeket cégünk fizeti. Bruttó 40.000 Ft alatti számlaérték esetén a szállítási díj a Magyar Posta aktuális díszabásától függ, melyet a postásnak kell készpénzben kifizetni.

Fizetés:

Utánvéttel, készpénzben a postásnak fizetve. Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Termékek visszaszállítása, a vásárlástól való elállás:

Az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően ha az átvett termékkel bármilyen problémája van, és még nem használta, a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül joga van elállni a vásárlástól, és - saját költségén - visszaküldeni azt nekünk.
Kérjük, a csomagot „értéknyilvánítással" adja fel, NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni! A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és banki átutalással visszaküldi Önnek a termék értékét. Higiéniai termékekre nem vonatkozik az elállási jog, ha a fogyasztó a terméket védő zárt csomagolást felbontotta.


Szavatosság, garancia:

Sagittarius csaptelepeken kívüli termékek esetén a jótállás a következő:

10.000 és 100.000  forint eladási ár esetén 1 év

100.000 és 250.000 forint eladási ár esetén 2év

250.000 forint feletti eladási ár esetén 3 év

 A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető.

 

Minden jog fenntartva - Sagittarius Magyarország Kft. © 2010