A csaptelepekre érvényes garancia

 

 

 

Kosár tartalma

Sagittarius márkanevű egykaros keverő csaptelepekre a vásárlás dátumától számított 72 hónap garanciát vállalunk az alábbi feltételek szerint:

Sagittarius Magyarország Kft. jótáll azért, hogy a termékei az egész garanciális idő alatt az előírt és meghatározott műszaki szabályoknak megfelelnek, amennyiben a felhasználó betartja a felhasználáshoz és szereléshez előírt utasításokat. Ha ennek betartása ellenére is előfordul, hogy nem előrelátható vagy gyártási hiba jelentkezik, abban az esetben cégünk garancia formában kiküszöböli a hibákat.

A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a meghibásodás gyártási természetű, a garancia érvényessége megszűnik, ha a termékkel nem az előírások szerint járnak el, ill. szakszerűtlen beavatkozásból történik.


A garancia nem vonatkozik:

 - a felületi kidolgozások szakszerűtlen tisztításából eredő hibákra (agresszív tisztító eszközök, pl. sav és klór) valamint vízkő szennyeződés lerakódásra,

 - mozgó,-kopó részek elhasználódásánál, kopásánál,

 - meghibásodásnál, amit a szennyeződés lerakódása okoz,

 - meghibásodásnál, amennyiben a rendszerben nincs mechanikai szűrő beépítve,

 - nem rendeltetés szerű használatból eredő meghibásodás esetén.


Vitás reklamáció esetén fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy a reklamációt vizsgálati központunkban felülvizsgáljuk.

Abban az esetben, ha semmilyen hiba nem állapítható meg, amire a garancia vonatkozik, a felmerült költségeket az a személy fizeti, aki a javítást megrendelte.

Garanciális időn belüli javítás vagy alkatrészcsere miatt a garancia határideje nem hosszabbodik meg.

A cserélt alkatrészek cégünk tulajdonát képezik.

Amennyiben a termék a vásárlás időpontjától számított 14 naptári napon belül meghibásodik, a vásárlás helyén díjmentesen az eladó partner cseréli ki.

A garanciális javításra való igényt csak abban az estben teheti meg, ha a garancialap szabályosan ki van töltve és leigazolva a vásárlás időpontjával.

A felmerülő garanciális ügyeket  szerviz-központunk intézi, mely munkanapokon 9-től 12 óráig a 06 80 620 120 számon érhető el.

A szabályosan kitöltött garancialap és a vásárlási bizonylat megléte garanciális feltétel.

Egyéb garanciális feltételek a csaptelep dobozában a garancialapon található.

Abban az esetben, ha a szerelvény nehezen hozzáférhető helyen van, vagy esetleg alulról közvetlen nem érinthető, a mosdókagyló, szifon, kád, vagy mosogató tálnál stb. a szervizelő beavatkozást csak abban az esetben lehet megoldani, ha a hozzáférhetőség biztosítva lesz a vevő részéről.Minden jog fenntartva - Sagittarius Magyarország Kft. © 2010